Portfolio

Hier vind je enkele van onze websites. Neem gerust contact op als je meer over de mogelijkheden, waarmee we jou van dienst kunnen zijn.

f

Cuijpers Transport diensten

Transportdiensten door heel Nederland

Cuijpers Transportdiensten is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in nationale koeriers- en transportdiensten. Bij ons is transport maatwerk en wij passen onze dienst volledig aan op jullie behoefte.

Leef Linne

Belaef de zin van het laeve in Lin...

Het digitale platform van Leef Linne. Waar het laatste nieuws over dit mooie dorpje wordt gedeeld en verenigingen zich voorstellen.

Sun Asperges

Verse asperge haalt u hier

Om de kwaliteit en smaak te garanderen draagt de familie zorg voor optimale omstandigheden, om de lekkerste asperges aan u te kunnen aanbieden. Vers van het land, gekoeld tot optimale temperatuur, in de juiste sortering, om vervolgens kakelvers aan u te kunnen aanbieden. Alles kan. Zolang wij u het beste van het land kunnen aanbieden.
 

Alfred Connects

Online samenwerken en community building!

Ondersteund organisaties bij Virtuele rondetafelgesprekken, Expert-bijeenkomsten, Webinar 3.0 en Meet & Greet

 

Dees & zo

webshop in woon en modeaccessoires

Dees&zo is gespecialiseerd in woon- en modeaccessoires. Het assortiment van Dees&zo wordt iedere week geüpdate en er worden nieuwe artikelen toegevoegd. Neem gerust een kijkje!

Kr8tig

Casemanagent, coaching & advies

KR8TIG wil mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hernieuwd kansen bieden. Met de opbouw van zelfrespect en toekomstperspectief als belangrijke drijfveren. Die kans zal in veel gevallen de eerste blijken.

Hub Tummers

Beelden in hout

Kunstenaar met hout, marmer en houtskool

Interesse?

Neem gerust contact op als je meer over de mogelijkheden, waarmee we jou van dienst kunnen zijn.